Martin Průša, PAMS
Jateční 49
400 01 Ústí nad Labem
Czech Republic
tel:
fax:
www:
e-mail:
+420 475 669 999
+420 475 669 966
www.pams.cz
pams@pams.cz
logo PAMS

Rekordní sledovanost: hokejové finále smetlo z obrazovky i Pojišťovnu štěstí

Úterý, 25. květen, 2010 | Zdroj: Autor/ři: Luděk Mádl

Vítězný duel Jágra a spol. proti Ovečkinově hokejové armádě sledovalo 31,6 procenta dospělé populace. A celkem 68,77 procent těch, kteří seděli u televize.

 

Víc diváků sledovalo jen finále MS ve VídniHokej je tradičně velmi silným magnetem České televize. Víc diváků než nedělní mač s Ruskem měl totiž za posledních pět let jen jediný pořad: "pro změnu" finále hokejového MS 2005 ve Vídni, kde také excelovala dvojice Vokoun-Jágr pod taktovkou trenéra Růžičky.

 

Hokejové zápasy stíhá v ČT Donutil Pokud bychom se podívali na nejsledovanější pořady České televize v letošním roce, našli bychom hned na nedělním finále další hokejové utkání Čechů s Ruskem. Jejich duel na ZOH ve Vancouveru sledovalo něco málo přes 2 miliony diváků.
Bronzovou televizní příčku co do sledovanosti drží zábavná série 3+1 s Miroslavem Donutilem, čtvrtou pořad Trapasy a na pozici páté už najdeme zase další sportovní pořad: olympijskou "pětku" rychlobruslařky Martiny Sáblíkové (1,532 milionu diváků).

 

Gejša ani Robin Hood neměli tentokrát nárok Nedělní dominance hokejového finále v českém televizním éteru byla zjevná. Nova správně předpokládala dominanci hokeje, a tak raději vůbec nenasadila v neděli tradičně vysílaný rodinný seriál Pojišťovna štěstí. Místo něj zařazený film Gejša "uzmul z koláče" podle digizone.cz jen 397 000 diváků, show televize Prima Robin Hood - Rozcestí pak vidělo 340 000 osob.

 

Přes dva miliony lidí se dívalo i na fotbalové EURO 2004Dvoumilionovou sledovanost vedle zmíněných hokejových utkání atakovaly i duely české fotbalové reprezentace na úspěšném EURO 2004. Semifinále s Řeckem vidělo 2,271 miliionu diváků, čtvrtfinále s Dány 1,983 milionu diváků.

Zpět na výpis


Naše kolekce

Originální design!

  • Čepice hip-hop, street dance, freestyle výšivka Z

    Vyšívané čepice, kšiltovky street móda - určené…

    Objednat

  • Čepice hip-hop, street dance, freestyle výšivka Y

    Vyšívané čepice, kšiltovky street móda - určené…

    Objednat

  • Čepice hip-hop, street dance, freestyle výšivka X

    Vyšívané čepice, kšiltovky street móda - určené…

    Objednat

Celkem záznamů: 59
|< << 12345 >> >|
ISO 9001 LL-C(Certification)



Odešlete nám telefonní číslo a my Vám zavoláme zpět!
Phone contact
* Povinné pole

A nebo nám zavolejte na naši HOTLINE: 789 123 456

Kontakty